Denk aan hoofdtelefoons en de merknaam Sennheiser komt in u op. Al jaren maakt Sennheiser de mooiste hoofdtelefoons. De Sennheiser RS 195 is een speciaal model. Behalve ongeëvenaard draagcomfort en een fantastisch geluid is de hoofdtelefoon in te stellen op meerdere gehoorverliezen. Als licht tot matig slechthorende kunt u dan maximaal van muziek en/of tv genieten. Er is een speciale spraakstand die bijgeluiden weg filtert voor beter spraakverstaan.

Met de draadloze RS 195 mist u geen enkel detail bij het tv kijken of muziek luisteren. Het uitzonderlijke geluid kan geheel aangepast worden aan het persoonlijk gehoor: kies simpelweg de meest geschikte instelling uit de 7 beschikbare profielen om uw luisterervaring te optimaliseren. Met de links/rechts-balans kan het volume voor elk oor apart ingesteld worden.

De RS 195 biedt ook een keur aan luistermodi. De "spraakmodus" vermindert omgevingsgeluid en verbetert de verstaanbaarheid van spraak, terwijl de "muziekmodus" muziek weergeeft binnen een verbreed dynamisch bereik, om zo het geluidsbeeld perfect te waarborgen.

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter