Hoor meer dan u ooit had durven dromen met de nieuwe ReSound LiNX 3d

ReSound LiNX 3D is tot 50% beter in de identificatie van spraak in verschillende omgevingen. Hoor meer van alles om u heen én versta weer wat er wordt gezegd.
U hoort 80% meer omgevingsgeluiden. Waar u ook bent, u mist niets meer van wat er om u heen gebeurt.
Versta 40% meer spraak in lawaai. Blijf in contact met uw familie, vrienden en collega’s. Zelfs in rumoerige omgevingen.
Spatial Sense stelt u in staat om geluiden om u heen op een natuurlijke wijze te lokaliseren.
Dankzij Binaurale Directionaliteit III focust u zich op de geluiden die u wilt horen én blijft u zich bewust van de geluiden om u heen. Ook in rumoerige omgevingen.

Slimme accessoires maken het Resound LiNX 3D hoorsysteem helemaal compleet 

Service, waar en wanneer u maar wilt!

De Resound LiNX 3D werkt perfect samen met uw Smartphone. Via de app kunt u alles aan het geluid regelen. Eigenlijk wordt uw telefoon een afstandsbediening voor uw Hoortoestellen.

Uniek is de mogelijkheid om via uw smartphone een verzoek om aanpassing van de instellingen naar uw audicien te sturen. U kunt per situatie aangeven wat u veranderd wil hebben. De audicien voert de wijzigingen aan de instellingen door en stuurt ze door naar uw telefoon. U kunt dan vervolgens, op eenvoudige wijze, de nieuwe instellingen in uw hoortoestellen laden. Als de nieuwe instellingen bevallen dan hoeft u niets te doen, als u terug wilt naar de vorige instellingen dan is dat ook eenvoudig door u zelf te doen.

 

 

Probeer zelf de ReSound LiNX 3D bij HearConsult

HearConsult heeft ReSound LiNX 3d demo-toestellen op voorraad in Utrecht en Bunnik. Hierdoor kunnen we u een vrijblijvende testperiode aanbieden.

U kunt in uw eigen omgeving beleven hoe de nieuwste technieken uw leven makkelijker kunnen maken.

Bel voor een afspraak en maak kennis met het nieuwste en meest vooruitstrevende toestel van dit moment. 

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter