ACS Pro

ACS Pro gehoorbeschermers

Oordopjes tegen de herrie, dat is wat mensen onder elkaar zeggen als ze het hebben over bescherming voor de oren. Om de oren tegen te veel lawaai te beschermen zijn eenvoudige 'oordopjes' vaak voldoende. Als het gaat om geluidskwaliteit en beleving van muziek dan voldoen ze vaak niet. Het geluid wordt dan dof en vlak. Na jarenlange research heeft ACS het perfecte muziekfilter om muziek weer tot leven te brengen.

ACS Pro gehoorbeschermers beschermen uw oren met behoud van muziekbeleving.

Door het speciale filter met vlakke demping gaat er geen noot van de muziek verloren. U kunt weer naar concerten en festivals zonder het gevaar te lopen dat u uw oren beschadigd. Muziekbeleving is maximaal door de speciaal ontwikkelde muziekfilters.

ACS Pro gehoorbeschermers worden door veel professionele muzikanten gebruikt. Klassieke muzikanten hebben geen last van luide instrumenten om zich heen maar kunnen wel de rest van het orkest volgen. Popartiesten staan goed beschermt op het podium maar behouden het contact met de andere bandleden en het publiek.

HearConsult is trotse dealer van ACS Pro gehoorbeschermers. Muzikanten enĀ  muziekliefhebbers kunnen een afspraak maken om afdrukken van de oren te maken. Deze afdrukken worden naar ACS gestuurd voor de productie van uw persoonlijke, op maat gemaakte gehoorbeschermers.

We leveren ook universele gehoorbeschermers van ACS, Pacato. Deze muziekdoppen hebben ook een mooie vlakke demping en zitten lekker in het oor. Ze zijn meerdere keren te gebruiken en gunstig in prijs.

Het is altijd moeilijk om in te schatten welke demping het meest geschikt is. Te veel demping vermindert de beleving en te weinig demping kan te weinig bescherming geven. Hieronder een indicatie van welke demping bij welke situatie het beste resultaat geeft.

Pro10 - Voor akoestische muzikanten en kleine ensembles. Voor lichte bescherming in alledaagse omgevingen

Pro15 - orkestmuzikanten

Pro17 - DJ's, vocalisten, sound engineers, bezoekers van concerten en festifals

Pro20 - Extra hogefrequentiebescherming, ideaal voor drummers

Pro26 - Voor locatiepersoneel en mensen die gedurende langere tijd worden blootgesteld aan hoge geluidsniveaus. Goed voor industrieel gebruik

Pro27 - Meest geschikt voor motorrijders en motorsport. Dunnere geluidsbuis op de mal om windgeruis onder een helm te helpen verminderen

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter