HearConsult Utrecht

Sinds eind 2016 komt HearConsult bij Oog in Al Optiek om Utrecht van goede oorzorg te voorzien. HearConsult is de enige zelfstandige en onafhankelijke audicien in Utrecht.

In de speciaal akoestisch aangepaste ruimte passen we de hoortoestellen aan en kunnen we accessoires demonstreren. Doordat de ruimte zeer stil is kunnen we goede hoortesten maken.

Oog in Al Optiek is een nieuw optiekbedrijf met een jonge maar ervaren opticien als eigenaar. Bij vorige werkgevers is de opticien/eigenaar Joerie Kurvers regelmatig met hoortoestellen in aanraking gekomen. Vaak kan de opticien kleine probleempjes oplossen.

U kunt binnenlopen op de momenten dat de audicien aanwezig is maar het is aan te raden om een afspraak te maken om eventueel wachten te voorkomen. U kunt via de opticien een afspraak maken maar ook door met HearConsult te bellen of een mail te sturen.

Bij HearConsult in Oog in Al kunt u voor de deur gratis parkeren!

Logo Liggend Oog In Al Optiek

Nieuw op de Händelstraat 102, Oog in Al Optiek!

Mijn naam is Joeri Kurvers, opticien, contactlensspecialist en altijd bezig met de mooiste monturen.

Na 20 jaar ervaring bij diverse zelfstandige optiekzaken, gaat mijn droom van een eigen winkel in vervulling: Oog in Al Optiek.

Met mijn liefde voor brillen en passie voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg, wil ik u helpen om beter te kunnen zien. Dit kan door middel van kwalitatief hoogwaardige glazen gecombineerd met een prachtig montuur of prettig zittende contactlenzen. Middels persoonlijk contact zoek ik samen met u naar de beste kijkoplossing binnen ieder budget. Oog in Al Optiek is er voor jong en oud, van kinderbril tot multifocaal. Ook voor hoorzorg kunt u bij ons terecht.

Ik hoop u snel te ontmoeten en wil u uitnodigen om vrijblijvend te komen kijken.

WWW.OOGINALOPTIEK.NL

Händelstraat 102, Utrecht

Openingstijden:
Dinsdag: 9:00 – 18:00
Woensdag: 9:00 – 18:00
Donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag en Maandag: Gesloten

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter