Onderhoud van uw hoortoestel

Goede hoortoestellen zijn niet goedkoop. Om de toestellen in goede staat te houden is het noodzakelijk om ze goed te onderhouden. Bij HearConsult maken we onderscheid tussen reiniging en het in goede staat houden van de toestellen.
Reiniging kan met alcoholdoekjes of bruistabletten. Dit hangt af van de soort hoortoestellen. Bruistabletten worden gebruikt voor harde maatstukjes om het oorsmeer op te lossen en te verwijderen. De alcoholdoekjes gebruiken we voor systemen die niet tegen water kunnen. De alcohol doekjes kunnen ook gebruikt worden om harde maatstukjes tussendoor te reinigen.

 

 

Avantgarde drybox

 

Om de toestellen in goede staat te houden raadt HearConsult een droogapparaat aan. Als u iedere avond uw toestellen in het droogapparaat doet dan weet u zeker dat eventueel vocht uit uw toestellen wordt verwijderd. Behalve drogen gaat er ook een paar minuten een UV-lamp aan om bacteriën te doden. 99,9% van de bacteriën worden verwijderd! U hoeft het droogapparaat alleen maar aan te zetten, hij gaat vanzelf uit.

 

 

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter