Hoortoestellen

Er zijn heel veel hoortoestellen: Groot en klein, goedkoop en duur, eenvoudig en geavanceerd. De keuze van een hoortoestel hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Indien u in een relatief rustige omgeving een paar mensen wil verstaan dan is een relatief eenvoudig hoortoestel voldoende. Wilt u iets meer comfort dan is een middenklasser aan te raden. Bent u vaak onder de mensen in moeilijke en drukke omstandigheden dan is het zeer de moeite waard om een geavanceerd toptoestel te proberen.

Voor iedereen is een toestel te vinden dat past bij zijn of haar wensen en eisen. Door middel van een uitgebreide intake brengen we in kaart waar de toestellen aan moeten voldoen. Er is altijd een proeftijd om te wennen aan de hoortoestellen. Tijdens de proefperiode worden de instellingen geoptimaliseerd om het beste resultaat te behalen.

Bij HearConsult vindt u een ruime keus aan top-apparaten van onder andere: Widex, Oticon en Resound. We hebben gekozen om deze merken als voorkeursmerken te voeren. Door deze specialisatie weten we echt alles van deze hoortoestellen.

Omdat we veel toestellen van deze importeurs afnemen hebben we goede condities voor onder andere service weten te bedingen. Bij eventuele problemen worden we goed ondersteund.

Met goed onderhoud kunt u zelf ook de toestellen langer in goede staat houden.

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter