HearConsult in Culemborg

Ook in Culemborg is HearConsult actief.

Wilfred de Jong Oogzorg heeft een schitterende hoorruimte gecreƫerd waar we op een ontspannen manier de beste hoortoestellen kunnen aanmeten en testen.

HearConsult heeft een mooie collectie met de modernste en meest geavanceerde hoortoestellen van dit moment. Samen met u gaan we op zoek naar de hoortoestellen die het best bij u passen. Uiteraard kunt u die vrijblijvend proberen om zelf te beleven hoe het is om weer goed te verstaan.

Iedere vrijdag is HearConsult aanwezig om u te laten ervaren hoe het is om weer goed te kunnen verstaan.

Tussen 13:00 en 14:00 is er een inloopspreekuur. U kunt dan terecht voor zaken die snel door de audicien kunnen worden opgelost. Bijvoorbeeld kleine reparaties, een reinigingsbeurtje of even iets harder zetten. U hoeft geen afspraak te maken voor het inloopspreekuur. Aanschuiven aan de wachttafel en genieten van een kopje koffie.

Voor hoortest en het proberen van nieuwe hoortoestellen dient u natuurlijk wel een afspraak te maken. Daar nemen we de tijd voor om tot het beste resultaat te komen. U kunt via Wilfred de Jong Oogzorg een afspraak laten inplannen. Op korte termijn kan het ook online....

Op momenten dat de audicien niet aanwezig is kunt u terecht bij de opticiens. Ze hebben voldoende vaardigheid om kleine reparaties te doen en bijvoorbeeld een oorsmeerfilter te verrvangen.

WWW.WILFREDDEJONG.COM

Wilfred de Jong Oogzorg
Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter