HearConsult voor de beste hoortoestellen in Bunnik

Al weer geruime tijd komt HearConsult in Bunnik om de inwoners van een goed gehoor te voorzien. We hebben de beschikking over een eigen ruimte waar we testen doen en hoortoestellen aanpassen. De meest geavanceerde hoortoestellen bieden we in Bunnik aan om er voor te zorgen dat u weer goed kan verstaan. Ook is het mogelijk om accessoires te proberen.

HearConsult is in Bunnik gevestigd Bij Jonker Optiek. Vele klanten komen al jaren bij opticien Tijs Jonker voor hun bril. Tijs Vindt het fijn om zijn klanten een totaalpakket van horen en zien te kunnen bieden. Als klanten voor HearConsult even moeten wachten wordt er vaak een kopje koffie aangeboden. U kunt binnenlopen op de momenten dat de audicien aanwezig is maar het is aan te raden om een afspraak te maken om eventueel wachten te voorkomen. U kunt via de opticien een afspraak maken maar ook door met HearConsult te bellen of een mail te sturen.

U kunt bij HearConsult Bunnik gratis voor de deur parkeren met een parkeerschijf.

Verstand van brillen. Plezier in het vak.

Tijs en Annemarie Jonker hebben al 20 jaar een optiekzaak. Met hun deskundigheid hebben zij voor ieder zichtprobleem een oplossing. Op een heel eigen wijze zorgen zij ervoor het aanmeten en uitzoeken van een bril altijd gezellig en vrolijk is. BijJonker biedt u een uitgebreide collectie monturen en heeft voor ieder gezicht en ieders portemonnee een passende bril.

 

Kom geheel vrijblijvend langs, want meten is weten. Dat is mét een kop koffie en geheel kosteloos.

Dorpsstraat 36, Bunnik.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09.30u - 17.30u
Zaterdag 09.30u - 16.00u
Maandag gesloten

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter