ACS Custom Inear Monitors

ACS CUSTOM Inear Monitors Geven het geluid weer zoals het bedoelt is. Continu is ACS CUSTOM bezig om geluid en betrouwbaarheid te verbeteren. De laatste verbeteringen zaten in de kabel die nu nog robuuster en eenvoudiger te vervangen is.

Zowel op maat gemaakt als universeel kunt u genieten van de meest nauwkeurige geluidsweergave die mogelijk is. Iedere noot wordt weergegeven.

Door de perfecte afsluiting van de gehoorgang worden de oren goed beschermd. U hoeft de monitors niet zo luid te zetten. Overal van muziek genieten.

Op het podium hoort u de ideale mix van de rest van de artiesten. Het is zelfs mogelijk om, met ingebouwde microfoontjes, geluid van het publiek in te mixen. Maximale betrokkenheid zonder uw oren te overbelasten.

De ACS CUSTOM Inear monitors zijn in 5 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van een degelijke instapper met één driver tot het absolute topmodel met 5 drivers om alles uit het optreden te halen.

Alle maatproducten zijn ook te verkrijgen met een extra microfoontje. Met dit microfoontje is het mogelijk om de zaal in te mixen. Met  bij te leveren ACS AMBIENT PROCESSOR heb je totale controle over wat je hoort.

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter