ACS Custom is DE keuze voor muzikanten en serieuze muziekliefhebbers.

Pop-artiesten in kleine clubs of op grote podia, muzikanten van de fanfare of van philharmonische orkesten, allemaal zijn ze op zoek naar de beste geluidskwaliteit als ze hun oren moeten beschermen. Door de vlakke demping is het geluid prettig en nauwkeurig. De performance komt dus niet in gevaar. Door de perfecte pasvorm zit het ook lekker in het oor 

Zo’n 30 jaren geleden kreeg artiest Andy Shiach ernstige klachten aan zijn gehoor. Dit kwam door overmatige geluidsbelasting. Door de gehoorschade kon Andy Shiach zijn beroep als musicus niet meer uitoefenen.
Om er voor te zorgen dat artiesten hun oren goed konden beschermen is hij ACS Custom begonnen. Gehoorbescherming met een perfecte geluidbeleving. Later kwamen daar ook in-ear monitors bij om de oren van artiesten live op het podium of in de studio te beschermen en voorzien van goed geluid.
ACS Custom heeft zich als doel gesteld om het gehoor van artiesten te beschermen met behoud van de best mogelijke geluidskwaliteit. De ACS Pro gehoorbeschermers zorgen door de vlakke filtering voor een perfecte live-beleving. Alle details van de muziek worden doorgegeven terwijl de oren beschermd worden.
Muzikanten en geluidstechnici roemen de producten van ACS Custom om de geluidskwaliteit

ACS Gehoorbescherming

ACS In-Ear Monitors

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter