ACS CUSTOM INEAR
ACS CUSTOM EVOKE INEAR

ACS Custom Evoke Inear monitor

Met de ACS Custom Evoke Inear monitoren is ieder optreden een feest! Alle kennis en expertise van ACS Custom is in deze monitors gebruikt om een mooi, gebalanceerd geluid neer te zetten. De ACS Custom Evoke is het instapmodel maar speelt op hoog niveau mee. In deze prijsklasse kan je niets beters vinden!

ACS Custom past de nieuwste technieken op het gebied van InEar-monitoring toe .

IRIS: Intelligent Resonance iSilicone is een gepatenteerde techniek. IRIS zorgt voor perfecte tuning van de drivers. Een goed homogeen geluid is het gevolg.

SSI: Sound Stage Imaging is een techniek die er voor zorgt dat het geluid breed wordt neergezet en alle instrumenten op hun plek staan. De 'live-beleving' is hierdoor heel realistisch.

ACS Custom maakt de InEars op maat. Voor ieder oor kunnen we zo goede pasvorm garanderen. Het flexibele silicone materiaal draagt ook bij aan het comfort. Door de perfecte pasvorm en afsluiting is het mogelijk om uren live te performen zonder de oren te beschadigen.

Bij mobiele telefoons en draagbare muziekspelers worden meestal matige 'oortjes' meegeleverd. Matige pasvorm en slecht geluid geven geen fijne beleving. Een setje ACS Custom Evoke Inear monitoren zorgt voor een mooi geluid met hoog draagcomfort. Het geluid hoeft net meer zo hard te staan omdat omgevingsgeluiden gefilterd worden.

ACS Custom Evoke Live! Inear monitor

De ACS Custom Evoke Live! Inear monitor heeft als extra een microfoon ingebouwd. Deze microfoon, in combinatie met de Live! Ambient Processor, zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om het geluid uit de zaal bij te mixen. Dit zorgt voor een ultieme live-beleving zonder dat het geluid vanuit de zaal te luid wordt. Met behulp van de digitale processor wordt het geluid goed in de gaten gehouden en worden de oren beschermt tegen te harde pieken.

ACS AMIENT LIFE! PACK

Afspraak maken

Omdat de ASC Custom Evoke en ACS Custom Evoke Life! maatproducten zijn moeten er afdrukken van uw oren gemaakt worden. Om goede afdrukken te maken moeten de gehoorgangen vrij van oorsmeer zijn. Bij twijfel is het aan te raden om de gehoorgangen te laten controleren.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Bellen of Whatsappen naar 06-5707 59 03

Mailen naar info@hearconsult.nl

Contact opnemen via ons contactformulier

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter